Garagedeur Luxe

HNS Garagedeur Luxe

Opmaat gemaakt zonder extra kosten tot een breedtemaat van 2500mm en een hoogtemaat van 2450mm.

De 60 mm dikke deuren zijn opgebouwd uit een basis frame van Mahonie KOMO GIP HARDHOUT en voorzien van een geïsoleerd paneel met een buiten en een binnen plaat van het zeer duurzame TRICOYA MEDITE EXTREME met daartussen een zeer hoogwaardige verlijmde XPS isolatie plaat.

Standaard zijn de deuren uitgevoerd met een meerpuntssluiting in de actieve deur (loopdeur) en een geïntegreerde stolpsluiting in de passieve deur met 1 hendel bediening voor vastzetten en openen van de passieve deur in 1 beweging, het veiligheidsgarnituur is een AMI Smalschild voorzien van een kerntrekbeveiliging dit is volgens politie keurmerk 3 sterren, elke deur is voorzien van 4 zware BSW glijlager veiligheidsscharnieren met dievenklauw deze scharnieren kunnen 150 KG per scharnier aan.

Het kozijn en de deuren worden standaard 2x gespoten met SIKKENS RUBBOL WM 260 grondverf.

Het kozijn is uitgevoerd in Mahonie KOMO GIP HARDHOUT met uitneembare tochtrubbers als onderdorpel hebben wij 2 varianten:

  1. De Low-Step deze word meestal gebruikt bij renovatie omdat je dan de instap heel laag kunt houden
  2. De DTS onderdorpel deze word vaak voor nieuwbouw gebruikt of in een situatie waar extra hoogte juist gewenst is.

Als glas word altijd isolatieglas gebruikt, vaak word voor Helder of Matglas gekozen maar andere varianten zijn ook gewoon mogelijk.

 

Bedankt voor je bezoek aan onze website!

Wij hebben verschillende modellen garagedeuren in ons assortiment. Mocht uw deur er niet bijzitten neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen