Over ons

HNS garagedeuren in Neede is een relatief klein bedrijf, dit heeft als voordeel dat wij dichter bij onze klanten staan en daardoor de lijnen veel korter zijn.

Wij hebben geen showroom maar wij kunnen altijd wel adressen bij u in de buurt geven waar u kunt gaan kijken naar ons afgeleverde werk.

Wij produceren de garagedeuren in eigen beheer, dit heeft als voordeel dat er geen tussenpersonen tussen zitten en wij de garagedeuren scherp kunnen aanbieden zonder kwaliteitsverlies en korte levertijden kunnen garanderen.

Al onze deuren worden op maat gemaakt zonder extra kosten.

Wij leveren en monteren in het grootste gedeelte van Nederland, als wij de garagedeuren moeten monteren dan komen wij altijd vooraf inmeten zonder extra kosten, dit doen wij om fouten uit te sluiten en de laatste details door te nemen.

Als u akkoord gaat met onze offerte dan hoeft u geen aanbetaling te doen, u hoeft pas te betalen bij levering of als het inclusief montage is bij oplevering.

Wij nemen geen contact op als wij een vrijblijvende offerte uitgebracht hebben zodat het ook echt een vrijblijvende offerte is en u in alle rust kunt beslissen.

Wij ontzorgen u kosteloos van uw oude deuren en ruimen alles netjes op zodat u er zelf geen werk meer mee heeft.

Bedankt voor je bezoek aan onze website!

Wij hebben verschillende modellen garagedeuren in ons assortiment. Mocht uw deur er niet bijzitten neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen